4 mooie reviews van 4 prachtige dames op onze eerste WalkWise-retraite van 4-8 mei 22.

De WalkWise Retraite oversteeg in alle opzichten mijn verwachtingen en was heel verrijkend. Maison Goethals is thuiskomen in een op en top Franse plattelandssfeer, in het rustige en prachtige Auvergne. Kathleen leert ons ontspannen en het hoofd leeg maken en laat toe dat we via de natuur antwoorden vinden en vertrouwen op onze intuïtie. Deze retraite heeft mij veel innerlijke kracht geschonken. Ik voel mij gesterkt door de ervaringen en door de vriendschap die we opbouwden tijdens deze 5-daagse. Bedankt aan iedereen, jullie zijn fantastische dames en er staan al 5 dagen gereserveerd in mijn agenda voor volgend jaar!

Ingrid Verdonck 10 mei 22

Een vijf daagse retraite om te koesteren, een leven lang: Intens en liefdevol, een toplocatie, prachtige ontluikende natuur, een warm, knus en verzorgd (t’) huis met een ziel, oneindige stilte… Zalige mensen om mee naar de basis van alles te gaan. De warme begeleiding van Kathleen in het zien van onze spiegels in die ongerepte natuur, tijdens de WalkWise. Dat alles maakt dat ik heel heel dankbaar ben dat ik ja gezegd heb tegen Kathleen en tegen mezelf om aan de retraite deel te nemen. Reikhalzend en met een warm hart uitkijken naar een volgende!!!

Martine Tant 12 mei 22

Mijn eerste ervaring met WalkWise was een zalige ervaring.
ik kon mee op het eerste retraite-week en de sfeer in de auto zat direct goed.
In een prachtige omgeving en natuur is het thuiskomen in een heel charmant huis.
Met een grote nieuwsgierigheid liet ik het toe en mijn WalkWise was heel verhelderend en gaf andere inzichten en mogelijkheden, waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Ook de verhalen van de andere dames doen je stil staan bij eigen situaties.  De eerlijkheid en openheid gaf mij een veilig gevoel om mezelf ook open te mogen stellen. De dagen nadien had ik een herwonnen energie en had ik nieuwe inzichten, ook door de verhalen van de anderen.
Ik vind het een aanrader en het is een geschenk die ik graag volgend jaar wil herhalen.
Het voelt als een geschenk aan mezelf en daardoor ook aan mijn omgeving.

Kristien Devisch 13 mei 22

De eerste Walkwise retraite gaf mij een enorme boost aan innerlijke rust en energie tegelijk. Je wordt 5 dagen ondergedompeld in de prachtige natuur van de Auvergne. De gastvrijheid in Maison Goethals voelt aan als ’thuiskomen’. Kathleen begeleidt je in de natuur om intuïtief tot antwoorden te komen : ontspanningsoefeningen, gezonde voeding, wandelen, intense aandacht voor bos, planten en vogels,  stilte ,  praten,  veel lachen, zintuigen op scherp zetten, je hoofd leegmaken, nieuwe boeken , vriendschappen die ontstaan en gegroeid zijn: jullie zijn fantastische mensen!  Het heeft me zoveel energie gegeven.  Op een zachte manier, stelt Kathleen praktische vragen en doet ze je verder logisch denken, steeds met de glimlach en vanuit haar eigen zijn. Het brengt je tot mooie inzichten. Na de retraite, sta ik dagelijks versterkt en rustig in mijn eigen kracht en doe ik weer yoga-oefeningen ’s morgens -). Ik kijk al uit naar de volgende WalkWise retraite. Bedankt Kathleen, doe zo verder en veel succes gewenst !

Patricia Quaegebeur 13 mei 22

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons