Heb je ook gisteren het programma 'Door de bomen' gezien?

Een vriendin van mij gaf me vorige week een berichtje : ‘maandag start een uitzending dat me direct aan jullie plekje in Frankrijk doet denken’. ik kijk geen TV meer maar gisteren vond ik het de moeite waard om te zien hoe Dieter C. zo genoot van zijn bosbad. Ik heb enkele van zijn uitspraken genoteerd:

Deze uitspraken passen volledig bij mij en bij ons plekje in Frankrijk : Brégiroux in de stille Auvergne. Daar geef ik met veel passie mijn retraites waar we ook zorgen voor een stilteplaats, een stiltewandeling en voor de liefhebbers 1 nachtje slapen onder blote hemel.

Wil je hier meer over weten: contacteer me op kathleen@walkwise.be of 0476/670958

https://www.walkwise.be/retraites-workshop-in-de-auvergne/

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons