Hoe ben ik getransformeerd van rationeel naar spiritueel

Ik was vroeger heel rationeel en heb 33 jaar gewerkt als logistiek en operationeel ingenieur.

Een spijtige gebeurtenis in mijn familie heeft me van mijn sokkel geblazen.  6 jaar geleden is ons neefje Laurens (toen 18 jaar en woonde bij mijn ouders samen met zijn zus) op 1 november uit het leven gestapt.  Voor ons totaal onverwacht.

Dan begin je je levensverhaal te bekijken. 

Samen met mijn man zijn we cursussen gaan volgen: natuurcoaching, reading & healing, Reiki, Drisana, causale voetreflexiologie….

Door deze cursussen werd het voor mij duidelijk dat ik iets anders wilde doen.

Op 15 september 2021 ben ik officieel gestart als natuurcoach.  Dit is uitgegroeid tot holistische transformatiecoach, loopbaancoach en het geven van workshops in België als ook het organiseren van spirituele retraites in de Auvergne en workshops.

Dit geeft me zoveel voldoening wanneer ik zie dat ik mensen kan helpen naar een juistere versie van zichzelf.  Dit heeft me doen besluiten mijn andere zaak Logimax af te sluiten mid vorig jaar. Ik wil me nu vooral inzetten op de mens.

De nood is zo hoog, we hebben houvast nodig:

Door te mediteren, door spiritueel mij te verbinden met gelijkgestemden, door rustig en liefdevol te zijn kan ik meer mezelf zijn, mijn authentieke ik.

Deze kennis geef ik graag door aan u. 

Energetisch werk is belangrijk. Alles is energie, kwantumfysica kan dit bewijzen.

Wil je er meer over weten, contacteer me vrijblijvend.

Je transformatiecoach Kathleen van WalkWise.

https://www.walkwise.be/retraites-workshop-in-de-auvergne/

https://www.walkwise.be/workshop/

https://www.walkwise.be/loopbaan-coach/

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons