Impact van retraite 'back to your nature'

Hoe verloopt jouw week? Zelf ben ik nog aan het nagenieten van de voldoening die ik voelde toen ik afgelopen weekend thuis kwam. Vijf dagen lang was ik met enkele dames op ‘back to your natureretraite. Iedereen ging na de retraite opnieuw huiswaarts vol energie, vol van inzichten. En daar, daar haal ik mijn energie uit! Ik neem je graag even mee in onze Walkwise retraite en hoop je zo te overtuigen de volgende keer met ons mee te gaan.

Tijdens de vijfdaagse retraite hadden we een uitgebreid programma: van Walkwise-coaching en een stiltewandeling tot de stilteplaats met 4 denkvragen, een mijnkoolroute met ademhalingsoefeningen met een vleugje spiritualiteit…. Iedereen kreeg de tijd om te reflecteren en een dagboek bij te houden. Ondanks het uitgebreide programma, was er ook tijd voor een lach en een traan. En dat…dat doet deugd en wordt ook door iedereen ruim geapprecieerd.

Bovendien bieden de stilte van de Auvergne en de nachten vol sterren zoveel rust. Dit alleen al zorgt voor een enorme portie zelfzorg en veerkracht.

Ik hoor je al denken: “een retraite, weg van alles en iedereen, daar heb ik geen tijd voor”. Toch geloof ik dat ook JIJ deugd kan hebben van enkele dagen in de stille Auvergne. Deze retraite geeft je de tijd om te kijken naar de stappen die je al gezet hebt, om stil te staan bij waar je nu staat en te focussen op wat de volgende stappen kunnen zijn en dit vanuit verbinding met de natuur.

Er wordt gevoeld wat nu in beweging mag komen om WIJS door het leven te kunnen gaan: WALK WISE.

Misschien heb ik je wel kunnen prikkelen om nog meer te weten te komen over deze Walkwise retraite. Meer informatie vind je op mijn website https://www.walkwise.be/retraites/ of stuur me een berichtje hier op LinkedIn.

Misschien mogen we elkaar binnenkort ontmoeten, hier of in de Auvergne. 😉

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons