Geef jezelf een lichtdag op 2-2-22

“ik ging alleen naar buiten voor een wandeling, maar besloot uiteindelijk om tot zonsondergang buiten te blijven. Want door naar buiten te gaan, merkte ik, ging ik eigenlijk naar binnen.” (van John Muir)

WalkWise: licht lucht op

De winterslaap is voorbij. De natuur wordt wakker. En wat is jouw antwoord op de lente? Loskomen van beslommeringen en deadines, je hoofd vrijmaken, doodlopende straatjes in je loopbaan, een verlieservaring, een ambitie die je wegstopte, …? Er is zoveel wat ons bezighoudt en soms niet vertaald kan worden in een verhaal van winst of profijt. Je lost het niet op in jouw vertrouwde omgeving. Soms moet iemand je meenemen, je een weg tonen zonder smart(?)phone of dwang. WalkWise zoekt de buitenlucht om van binnen opklaring te bieden.

WalkWise: wandelen maakt wijzer

Op weg gaan met WalkWise is niet zomaar eventjes twee uur wandelen. De beweging stap voor stap laat toe tijd te nemen om adem te halen, te ‘leren’ ontspannen. De ontplooiing in, middenin en naar de natuur toe zoals WalkWise dat begeleidt, is een ervaring die lange tijd kan doorwerken. Traag, intens en door buiten te zij meer van je zelf ontdekken. Een aparte kans.

WalkWise: veerkracht doet verder gaan

Dankzij een persoonlijke begeleiding neemt WalkWise je mee in een mooi landelijk parcours. Op jouw ritme. Rust vinden door beweging is geen paradox, eerder een eeuwenoude wijsheid. Een belangrijk mentaal moment van geluk dat je dichter bij je eigen zelf brengt.

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons