Loopbaancoaching in de natuur geeft zoveel meer

Houd moed; de menselijke soort is goddelijk en de natuur ontsluitert aan haar de meest verborgen geheimenissen.” (Phytagoras)

Waarom een loopbaancoaching in de natuur?

Ten eerste zorg ik ervoor dat een coaching in de natuur op de WalkWise-manier, de coachee volledig op zijn/haar gemak stelt.

Tijdens de wandeling geef ik oefeningen (ademhaling, aarding…) die ervoor zorgen dat de ‘gedachten‘ worden stilgelegd.

Vervolgens help ik je door de spiegeling in de natuur en vraagstelling, antwoorden te vinden op mogelijke vragen die je op dat moment bezig houden.

Door dit te ervaren wordt het duidelijk welke meerwaarde ik via WalkWise voor jou kan betekenen.

Wat zijn de voorwaarden om loopbaancheques aan te vragen:

Hoe dit aanvragen?

Heeft u nog vragen?

Hierbij nog een mooie review van een dankbare klant:

Net nadat ik hoorde dat Kathleen begonnen was met WalkWise wist ik al dat ik dit wilde uitproberen omdat ik me herinner hoe effectief ze was in haar vorige activiteit, Logimax. Ik ben blij te kunnen zeggen dat Kathleen als coach even effectief is.

Indien u ook voelt dat je in deze snelle wereld even moet vertragen. Antwoorden zoekt op je vragen waar je al lang geen antwoord op hebt gevonden, om voor jezelf een nieuwe richting te kiezen en ervoor te gaan voor 100%, dan is WalkWise iets voor jou.

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons