Tijd voor een mentale schoonmaak?

Het is lente. Alles fleurt op, buiten zijn doet deugd. Kasten worden leeggehaald, de spons erover. En hoe gaat het met jou ? Nood aan een mentale schoonmaak? Dan stapt WalkWise graag met je mee.

Leren leegmaken

WalkWise geeft je tijdens een sessie tips om je hoofd leeg te maken. Soms doen we niet anders dan puzzels maken over vragen, plannen, deadlines. Neem daarbij nog onverwachte ervaringen, dromen die nooit werden gerealiseerd,… en je hoofd wordt een stofnest zonder weerga. Jij gaat verder maar tegelijkertijd word je een vreemde voor jezelf. Je hoofd leren leegmaken, dat is wat WalkWise doet al wandelend in de natuur. Kathleen Dendauw, jouw begeleider, volgt sinds jaren cursussen en geeft graag haar kennis én rust door in 3 WalkWise stapmomenten.

De natuur, een verrassend nabije inspiratiebron

De natuur is je leraar als je openstaat voor ont-moeten. Of zoals een deelnemer het treffend verwoordt: “Tijdens WalkWise ontmoet je niet alleen jezelf, je ontmoet steeds opnieuw en opnieuw met alle zintuigen het mooie van de natuur. WalkWise is letterlijk vertragen, tot innerlijke rust komen, je innerlijke zelf omarmen.” De natuur geeft antwoorden in stilte, als een spiegel van je zelf.

WalkWise World Wide!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een ideaal moment om WalkWise op het world wide web te ontdekken. De gloednieuwe website staat sinds 21 maart online. Je leest er over de achtergrond en deskundigheid van Kathleen, over hoe sessies ineensteken, afspraken maken en reacties van deelnemers zeggen veel meer dan alle woorden samen.

Begin aan de schoonmaak en swiffer naar een afspraak.

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons