Leef in het nu

Levensenergie verhogen en je horizon verbreden.

Wat is WalkWise?

WalkWise creëert tijd en ruimte om stil te staan bij je zelf. Zo ontdek je wat jouw verwachtingen zijn, welke verborgen ambities of dromen leven, hoe bewust je het nu ervaart.
De natuur wordt inspiratiebron en spiegel om je zelf te verkennen.

WalkWise gebruikt relaxtips en ademhalingstechnieken als stapstenen om de weg van je hoofd te verlaten en harmonie terug te vinden, dat unieke gevoel van wie je zelf bent in alle sterkte.

WalkWise begeleidt je deskundig, ont-moetend, in een prachtige natuurlijke omgeving. Rust en stilte maken van de natuur je leraar. Leren leven in het nu vergroot de levensenergie en verruimt jouw horizon.

Hoe werkt het?

Ik werk op individuele basis gedurende drie wandelsessies van telkens 1.5 uur gespreid over drie weken. Mijn insteek is luisteren en vragen stellen, vertragen, oefenen in meer bewustzijn en relaxatie. De natuur is voor mij een natuurlijke inspiratiebron die doet reflecteren, die weerspiegelt en je toelaat antwoorden te vinden. Een individuele WalkWise-begeleiding kost 60 € per uur (incl. BTW). Altijd per pakket van drie sessies, een leuke doe-herinnering inbegrepen. indien gewenst kan ook een groep-sessie gepland worden (bv per koppel).

Welk resultaat mag je verwachten: Energie, optimisme, veerkracht, vertrouwen, grotere zelfkennis

 • Als intensief sporter dacht ik al één te zijn met de natuur… Tijdens de WalkWise momenten neemt Kathleen je echter mee op een unieke manier.  In alle stilte je eigen ogen terug ontdekken, in alle rust je eigen belemmeringen bloot leggen, in alle kalmte je ademhaling op het juiste ritme krijgen.  Fijne technieken om je evenwicht en aarding goed te zetten,…. Kathleen neemt je mee op een ‘journey’ op een overtuigende manier, op maat en op ritme van haar ‘mede-walker’. Haar dynamiek in al deze rust werkt aanstekelijk.  Een fijne ervaring.

  Isabelle Huyghe

 • Werkt Walkwise individueel of in groep?

  WalkWise werkt op individuele basis of in groep, de klant kan kiezen, hij/zij bepaalt de groep.
 • Hoeveel kost een sessie?

  Een individuele WalkWise-begeleiding kost 60 euro per uur (incl. BTW), een leuke do-reminder inbegrepen. Dit is altijd per pakket van 3 sessies opdat je de oefeningen ‘eigen’ kan maken.  De sessies worden verspreid over 3 weken ingepland. 1 sessie is gemiddeld 1.5 uur. Op vraag van klanten geef ik ook ‘groepssessies’:
  • per 2 personen is 80 euro/uur (incl BTW) (bv koppels)
  • per 3 personen is dit 100 euro/uur (incl. BTW)
  iedere maand wordt er ook een retraite gegeven in de Auvergne: ‘back to basics’.
  • Dit kost 846 euro voor 5 dagen (4 nachten), alles inbegrepen (incl. BTW; excl vervoer)
   
 • Waar gaan de sessies door?

  De 3 sessies gaan door in Bergmolenbos (parking Babilliestraat 2) en Sterrebos (Sterrebosdreef 22) te Rumbeke. Voor personal coaching kan er afgesproken worden in een park/bos dicht bij uw bedrijf.
 • Is dit therapeutisch ?

  WalkWise biedt geen therapeutische oplossingen voor acute of chronische psychologische problemen maar creëert wel een ‘window’, een open ruimte, om meer en ontspannen binding te maken met je zelf, bewuster van een eigen tijd te genieten en met veerkracht nieuwe uitdagingen aan te gaan. De natuur is een heerlijke sparring partner.
 • Wat houdt de retraite ‘back to basics’ in de Auvergne in?

  De Back to Basics retraite in de Auvergne gaat iedere maand door voor een groep van maximaal 4  personen. We logeren in een pittoresk huisje in een bosrijk gebied (Brégiroux) waar stilte en de natuur overheerst.  Er zijn 2 slaapkamers voorzien (dubbel bed). De prijs is 846 euro (all-in) incl. BTW: de retraite, spijs en drank, verblijf – bedlinnen, wandelstokken. programma:
  • reizen op woensdag, vertrek om 8 uur te Roeselare, Aankomst rond 15u ,  kennismaking, avondmaal, uitleg WalkWise.
  • Iedere ochtend starten we met ochtendyoga en de zonnegroet.
  • Donderdag: boswandeling in Brégiroux en eerste WalkWise-wandeling
  • Vrijdag: dagwandeling met gedeelte stiltewandeling en picknick en ’s avonds BBQ
  • zaterdag: bezoek Boeddhistische tempel en ressourcerie, 2e WalkWise
  • avonden : intuïtief schilderen, ‘zelf-reiki’, meditatie, body-soul-fusion…
  • zondag: afsluit en vertrek rond 11 uur (18u thuis)
  bij interesse kan je meer info ontvangen via mail naar kathleen@walkwise.be  

Vind je het tijd om een stap te nemen en je eigen zelf terug te ontdekken?

Bel of mail me voor meer info. Ik neem graag tijd voor je en we maken samen een planning op.