Over WalkWise

Heb je grote beslissingen te nemen en vind je de antwoorden niet? Zit je vast in je job? heb je een sparring partner nodig? Heb je zelfzorg nodig? WalkWise creëert tijd en ruimte om stil te staan bij je zelf. Ik help je naar een hoger level via vraagstelling en door het versterken van je intuïtie.

Wie is Kathleen?

Ik heb een carriereswitch gemaakt van ingenieur biochemie naar transformatie-coach.

Met dezelfde passie en energie help ik nu de mensen vooruit in hun leven.

Ik heb mijn zielsmissie gevonden: mensen helpen terug hun veerkracht, rust en harmonie vinden in hun leven via de natuurenergie en spiritualiteit.

ik geef oefeningen in de natuur (ademhaling – aarding – meditatie – Qigong – bodyscan…); dit zorgt voor een versterking van de intuïtie waardoor er oplossingen kunnen gevonden worden in de natuur; de natuur is een spiegel van jezelf.  Ik help je graag met het vinden van de oplossing via intuïtieve vraagstelling.  De oplossing zie je zelf in de natuur wat zo mooi en juist is. Voor de mensen die twijfelen, dit is totaal niet zweverig, bomen knuffelen hoeft niet.

Sinds jaren ben ik bezig met het volgen van cursussen en intense trainingen. Voor mij waren een paar van deze bepalend voor wat ik wil doen met WalkWise: wandelcoach opleiding, Ki als levensenergie, Qi-Gong, Reiki, Trauma- en spanningsreducerende oefeningen, Reading en Healing, Quantum fysica, MIR – masters in results CVDV, meditatie, ademhalingsoefeningen, bezield ondernemen, causale voetreflexiologie,  Soul Body Fusion, Kinesiologie…

De 5 pijlers van WalkWise:

  • De Walkwise sessies met Kathleen hebben me heel veel deugd gedaan als mens, als vrouw, als mama, als partner, als ondernemer… Want al die rollen vervullen, dagelijks, zorgt bij mij voor veel ruis in het hoofd.  WalkWise met Kathleen heeft me de ogen geopend op verschillende manieren: mijn liefde voor de natuur en voor dieren werd extra aangewakkerd, oefeningen werden aangereikt om mijn hoofd leeg te maken en het kan écht :-),  ik heb leren ZIJN in het NU, Kathleen heeft me ook laten ervaren dat de natuur antwoorden biedt in het levenspad dat ik bewandel, magische ervaringen noem ik het.  Ik heb een nieuwe bagage mee om verdere stappen te zetten en ook om gewoon als het nodig is, rust te nemen voor mezelf en mijn hoofd leeg te maken. Dankbaar.

    Nele Van Bruwaene

Ontspanningstips – nieuwsbrieven

Alle arikelen

Vind je het tijd om een stap te nemen en je eigen zelf terug te ontdekken?

Bel of mail me voor meer info. Ik neem graag tijd voor je en we maken samen een planning op.