prachtige deugddoende reviews

Dankbaar ben ik voor deze reviews van mijn eerste retraite dit jaar, dit geeft me zoveel energie om het nog beter te maken:

Wat ongelooflijk fantastisch dat jij de sprong durfde wagen en je leven compleet omgooide, en dat wij daardoor de kans kregen om deze ongelooflijke retrait mee te maken. Jouw warme, hartelijke en oprechte gastvrijheid hebben een grote indruk op mij gemaakt. Jouw passie en enthousiasme voor de natuur en voor de wondermooie omgeving van Brégiroux, inclusief de verhalen vol anekdotes over de buren, zorgden deze week voor de basis van een ongelooflijke inspiratie en coaching. Jouw kennis, je kordate aanpak, jouw liefdevolle support en aanmoediging, lieten mij mijn grenzen verleggen en kan ik morgen met een valies vol inspiratie vertrekken. Helaas, de tijd is voorbijgevlogen en ik wil graag jou bedanken voor je positiviteit, jouw vele kennis, jouw motiverende woorden, je fantastische lekker eten en jouw zo fijne gezelschap. dank u wel! Ps: ook aan Hans een ongelooflijke dikke merci voor de warme ontvangst. Hilde x

Kathleen, Ik bewonder je omdat je het gewaagd hebt om jouw drukke job vaarwel te zeggen om voor jouw passie te kiezen en te gaan. Je bent een super coach die met geduld en enthousiasme begeleidt in de zoektocht naar een betere versie van onszelf. Bovendien ben je de perfecte gastvrouw en een hele goeie kokkin, ook al beweer je zelf van niet! Dankjewel voor deze wondermooie ervaring! Als het aan mij ligt, kom ik zeker terug naar Brégiroux in maison ‘La Rosée’. Warme knuffel, Anne x

Beste Kathleen, je hebt deze retreat zeer goed begeleid. Het is heel fijn om zoveel variatie aan ervaringen op te doen en kennis te maken met nieuwe zaken zoals de workshop vandaag. Je behandelt iedereen gelijk, ook al ken je de ene beter dan de andere. Wat heb ik genoten van je heerlijke kookkunsten! Ik had geen bepaalde verwachtingen (gewoon eens er uit zijn, genieten van de rust en de stilte in de natuur), maar ik heb echt genoten en regelmatig instant geluk gevoeld. Het programma zat echt goed in elkaar. Je lijkt me een volhouder, ik wens jou heel veel succes met het verder uitbouwen van je mooie praktijk! liefs, Marleen x

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons