Energetische Reiki, kinesiologie en voetreflexologie

Levensenergie verhogen in een gezond lichaam

Wat is Reiki en kinesiologie?

Rei-Ki is een Japanse term en staat voor Universele Levensenergie.

Rei betekent heilig, Geest, universeel.

Ki betekent energie, levensenergie.

Reiki brengt je terug in contact met deze allesdoordringende levensenergie en leert je hoe je terug van Je ZELF kan houden.

Via de handen van een reiki-beoefenaar wordt de energie doorgegeven. Dit bevordert healing en ontspanning!

ik heb het diploma voor Tera Mai Reiki en voor Kinesiologie.

Kinesiologie is via spiertesten een beter inzicht te geven op klachten (van fysiek, biochemisch, emotioneel tot energetisch). Spieren zijn in staat om allerlei vormen van stress op te slaan. Zowel stress die op het moment speelt als stress die geworteld is in het verleden. Ook negatieve ervaringen worden in de spieren opgeslagen.

Voor een sessie van 1u15 vraag ik 50 euro.    Heb je fysieke, mentale of emotionele klachten, dan zal zo’n sessie je veel deugd doen en je helen.

Waarom voetreflexologie

Waarom voetreflexologie,

ik dacht niet dit ooit te doen maar na het voelen van de voeten van alle cursisten was ik overtuigd.  Iedere voet is zo verschillend:  ‘je lichaam, geest en ziel worden weerspiegeld in je voeten’.

Ik ben student en ben ‘halverwege’ mijn opleiding van 4 jaar (bij An De Mulder – Dilbeek).

We zoeken naar oorzaken van klachten via de voeten.  Het is heel belangrijk dat al je organen trillen.

Causale voetreflexologie herstelt de beweging van de organen.

Via het stimuleren van reflexzones in de voeten kan de zelfgenezende kracht van het individu makkelijker komen tot een correctie van het evenwicht.

 

 • Beste Walk Wisers, WalkWise in Auvergne is een speciale ervaring! Een echte natuurdoop. Even uit onze  drukke bedrijvigheden, je laten onderdompelen in de weelderige spontane natuur, de bossen, het landschap, kleine dorpjes, de stilte, back to basics… Kathleen was onze coach op meerdere domeinen! Goed georganiseerd, en voorzien van alles wat nodig is om 5 dagen veel lekkers en gezonde spijzen op tafel te brengen. Eten voorbereiden was een groepsbeleving en tof, samen tafelen was super gezellig en familiaal. Het programma was gevarieerd; meditatie, yoga, sportieve wandelingen, reflectie in de natuur over het leven, verrijkende spontane gesprekken, en creatieve uitingen in het intuïtief schilderen en collages en een cultureel uitstapje naar een domein met Boeddhistische tempel, bijgebouwen, en prachtige bamboe tuin We ervaarden welke betekenis  spiritualiteit en stilte kunnen hebben en voelden ook meteen de uitdaging om dit elk voor zich in ons eigen leven een plaats te geven. Een leuke, ongedwongen sfeer, heel vriendschappelijk en hartversterkend! Kathleen liet ons delen in de vele domeinen waarin zij een heuse vaardigheid en kennis heeft opgebouwd, een inspiratie voor elk om sterker in het leven te staan. Lieve groetjes uit Gullegem – Adelheid

 • Wat houdt de retraite ‘back to basics’ in de Auvergne in?

  De Back to Basics retraite in de Auvergne gaat iedere maand (lente en zomer) door voor een groep van maximaal 6  personen. We logeren in een pittoresk huisje in een bosrijk gebied (Brégiroux) waar stilte en de natuur overheerst.  Er zijn 3 slaapkamers voorzien (dubbel bed). De prijs is 846 euro (all-in excl vervoer) incl. BTW: de retraite, spijs en drank, verblijf – bedlinnen, wandelstokken. programma:
  • reizen in groep op woensdag (carpooling), voorstel vertrek om 8 uur te Roeselare, ontvangst rond 15u ,  kennismaking, avondmaal, uitleg WalkWise.
  • Iedere ochtend starten we met ochtendyoga en de zonnegroet en korte meditatie.
  • Donderdag: boswandeling in Brégiroux en eerste WalkWise-wandeling
  • Vrijdag: dagwandeling met gedeelte stiltewandeling en meditatiewandeling en picknick. ’s avonds BBQ.
  • bij mooi weer en voor de liefhebbers: een nachtwandeling en slapen onder de blote hemel in het bos.
  • zaterdag: bezoek Boeddhistische tempel en ressourcerie, 2e WalkWise
  • avonden : intuïtief schilderen, ‘zelf-reiki’, meditatie, body-soul-fusion…
  • zondag: afsluit en vertrek rond 11 uur (18u thuis)
  bij interesse kan je meer info ontvangen via mail naar kathleen@walkwise.be  

Vind je het tijd om een stap te nemen en je eigen zelf terug te ontdekken?

Bel of mail me voor meer info. Ik neem graag tijd voor je en we maken samen een planning op.