Retraites 2024 in de Auvergne ‘BEWUST-ZIJN’

Onze retraite met thema ‘BEWUSTZIJN’ is een retraite van sisterhood-verbinding. Het is een kans om naar de stilte te gaan, om meer naar ‘binnen te gaan’; naar je bron. Vanuit een verbinding met de natuur voelen wat nu in beweging mag komen om WIJS door het leven te kunnen gaan in je juiste flow.

Waarom inschrijven voor een retraite?

Tijdens deze Walkwise retraite gaan we “naar onze BRON-bewust-ZIJN”, nemen we tijd voor reflectie en meditatie en vinden we antwoorden op moeilijke vraagstukken. Leer hoe spiritualiteit je kan versterken in deze tijden.
Hoe meer bewustzijn en innerlijke rust, hoe meer je weet wie je bent en wat je ziel nodig heeft, hoe meer gezondheid en welzijn: word wie je werkelijk bent.

We komen naar huis met

🌿 méér veerkracht

🌿 méér bewust-zijn

🌿 persoonlijke en spirituele groei.

🌿 waardevolle vriendschap

Ik organiseer  een 5-daagse reis naar het mooie stille Auvergne (Brégiroux)  in 2 pittoreske huisjes midden in de natuur; back to basics.

Maximaal 6 personen kunnen zich inschrijven per retraite.

Ik voorzie 24 uur workshops en coachings: natuurcoaching inclusief oefeningen (individueel en in groep), wandelmeditatie, energeitsche reiki, begeleide meditaties, yoga-oefeningen, voetreflexologie,  intuïtief schilderen, nachtwandeling en 1x slapen in open lucht voor de liefhebbers, …

de prijs is all-inclusief 846 euro (incl. BTW; exclusief vervoer): de retraite, alle spijs en drank, verblijf in 2-persoonskamers, bedlinnen en handdoeken, wandelstokken…

Ik verzorg de organisatie van de carpooling.

Op volgende data is nog mogelijk om zich in te schrijven (de retraites gaan door vanaf 3 personen):

  • van woensdag 24 april ’24 tem zondag 28 april ’24 
  • van woensdag 21 aug ’24 tem zondag 25 aug ’24

extra kans:  wil je met 3 of 4 dames op een moment dat jullie past deze retraite beleven dan mag je me zeker contacteren.

Dit kan voor de organisator aan een verminderde prijs (zie mijn nieuwsbrief: https://www.walkwise.be/grijp-je-kans-nodig-je-vriendinnen-uit-op-retraite-in-de-auvergne/)

Bij interesse neem contact op via kathleen@walkwise.be of via 0476/670958 voor meer info.

De algemene voorwaarden vind je hier terug.

 

  • Dit is mijn reflectie van een fijne en inspirerende retraite in de wondermooie Auvergne met onze coach Kathleen. Het verhaal van “je zelf terugvinden” en “één worden met de natuur” was niet direct een item op mijn bucketlist.  Toch schreef ik me in voor de reis, die me uiteindelijk veel leerde over wie ik was, ben en nog veel meer… wil zijn. Het gaf me nieuwe ideeën en inspiratie. Kathleen coacht met zachte hand, ze maakt iets in je wakker, geeft je hart en geest de nodige ‘rijpingstijd’. Het werd een 5-daagse van stilte en healing, van uitbundigheid en meditatie, van veel plezier en schaterlachen, van vragen en antwoorden zoeken… een balsem voor de ziel. Dank u wel Kathleen voor je warme persoonlijkheid, je aanmoedigingen en je inzicht.  Onze gesprekken hebben me veel deugd gedaan. Dominique

Ontspanningstips – nieuwsbrieven

Alle arikelen

Retraite 2023 in de Auvergne: rust en veerkracht

24/11/2022 Veerkracht en Rust Read

Vind je het tijd om een stap te nemen en je eigen zelf terug te ontdekken?

Bel of mail me voor meer info. Ik neem graag tijd voor je en we maken samen een planning op.