Retraites in de Auvergne ‘back to basics’

Een WalkWise-retraite creëert tijd en ruimte om stil te staan bij je zelf. Zo ontdek je wat jouw verwachtingen zijn, welke verborgen ambities of dromen leven, hoe bewust je het nu ervaart.

Waarom inschrijven voor een retraite?

Heb je behoefte aan ‘me-time’?

Heb je behoefte naar rust, stilte, healing, reflectie in de natuur, veerkracht …?

Tijdens deze 5-daagse leer je je brein versterken met je zelfbewustzijn en met focus. Dit zorgt voor meer veerkracht in je leven.

 

Ik organiseer  een 5-daagse reis naar het mooie stille Auvergne (Brégiroux)  in een pittoresk huis midden in de natuur.  Maximaal 4 personen kunnen zich inschrijven per retraite.

Ik voorzie WalkWise-coaching-wandelingen (individueel en in groep),  stiltewandelingen, begeleide meditaties, yoga-oefeningen, bezoek aan Boeddhistische tempel of aan oude steenkoolmijn in Brégiroux (verborgen in het bos), zelf-reiki, intuïtief schilderen, Soul Body Fusion,  vision-board, journaling.

de prijs is all-inclusief 846 euro (incl. BTW; exclusief vervoer): de retraite, alle spijs en drank, verblijf, bedlinnen en handdoeken, wandelstokken….

Op volgende data is nog mogelijk om zich in te schrijven:

donderdag 27 april ’23 tem maandag 1 mei ’23 (nog 1 plaats)

woensdag 24 mei ’23 tem zondag 28 mei ’23 (nog 2 plaatsen)

woensdag 23 aug ’23 tem zondag 27 aug ’23 (nog 1 plaatsen)

 

Bij interesse neem contact op via kathleen@walkwise.be of via 0476/670958.

  • Mijn eerste ervaring met WalkWise was een zalige ervaring. ik kon mee op het eerste retraite-week en de sfeer in de auto zat direct goed. In een prachtige omgeving en natuur is het thuiskomen in een heel charmant huis. Met een grote nieuwsgierigheid liet ik het toe en mijn WalkWise was heel verhelderend en gaf andere inzichten en mogelijkheden, waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Ook de verhalen van de andere dames doen je stil staan bij eigen situaties.  De eerlijkheid en openheid gaf mij een veilig gevoel om mezelf ook open te mogen stellen. De dagen nadien had ik een herwonnen energie en had ik nieuwe inzichten, ook door de verhalen van de anderen. Ik vind het een aanrader en het is een geschenk die ik graag volgend jaar wil herhalen. Het voelt als een geschenk aan mezelf en daardoor ook aan mijn omgeving.

    Kristien Devisch

    een geschenk

Ontspanningstips – nieuwsbrieven

Alle arikelen

Retraite 2023 in de Auvergne: rust en veerkracht

24/11/2022 Veerkracht en Rust Read

Vind je het tijd om een stap te nemen en je eigen zelf terug te ontdekken?

Bel of mail me voor meer info. Ik neem graag tijd voor je en we maken samen een planning op.