Waarom retraites zo verrijkend zijn

Deze zomer mocht ik zelf op retraite in Frankrijk: een Vision Quest onder begeleiding van Dirk en Lieve van Agape. ik ging 4 dagen en 4 nachten ‘de berg op’. Het is de magie van de Vision Quest die me duidelijk heeft gemaakt wat mijn levensmissie is: mijn retraites en coachings verder uitbreiden verweven met spiritualiteit en liefde.

Zelf heb ik dit jaar al 3 retraites verzorgd voor inspirerende dames. Ik krijg er zoveel dankbaarheid voor. Hieronder enkele woorden van dankbaarheid:

Wil je dit jaar dit ook ervaren dat is er nog 1 kans in de herfst waar de natuur zo mooi verkleurd: van woensdag 4 okt tem zondag 8 oktober 2023.

Geef me gerust een mailtje als je meer informatie wenst: kathleen@walkwise.be

Review van Hilde:

Dank u wel Kathleen. De voorbije dagen in Auvergne waren voor mij een ware verrijking: tot mezelf komen, tot rust, … maar ik ervaarde ook de veerkracht, de herbronning, de spirit.
Eens terug thuis, mag ik horen van mijn omgeving hoe ik straal, schitter . Het heeft me echt deugd gedaan. De rust, de yoga, de natuur, de babbels en de stiltes, het lekkere eten, het zijn. Superdank Kathleen !!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Herontdek je eigen ik

Contacteer ons